Bedre måling med refraktometer

Efter at måtte erkende at min jord manglede mineraler og spormineraler, fandt jeg SEER Rockdust på Internettet. Jeg tester normalt min frugt og mine grønsager med et Refractometer, som måler sukkerindholdet efter BRIX skalaen. ('Manden fra Del Monde' bruger en for at se om hans frugt er moden.) Grundlægende viser et højt sukkerindhold også et højt mineralindhold og man kan ikke få et højt sukkerindhold uden et højt mineralindhold.

Jeg var chokeret over hvor lavt sukkerindholdet var på et diagram over næringsrige frugt og grøntsager og konkluderede at jorden manglede noget.

Vi bruger altid naturlige gødninger og dyregødning fra fell ponierne på marken ved siden af vores. Damen der ejer ponierne fortalte at hun jævnligt gav dem indsprøjtning med selen for at holde dem i form. Jeg tænkte at hvis hun var nøde til at give dem insprøjtninger så var der ingen selen og sikkert heller ikke andre spormineraler i jorden eller græsset de spiser eller i den dyregødning jeg bruger i min have (bortset fra ugen efter indsprøjtningerne).

Så efter at have købt SEER Rockdust på SEER Centre tilførte jeg det jorden med rund hånd sidst på foråret og ventede på resultatet.

refractometer

Forskellen i målinger med Refractometeret for vores jordbær og hindbær var forbløffende. Vi bemærkede også en vigtig forskel i frugtens størrelse, smag og og duft - sikken en forskel på så kort tid.

Det samme gjaldt grønsagerne, specielt gulerødderne, som så stærke og kraftfulde ud og duften efter de var høstet var superb!

Jeg har også spredt Rockdust på det græs hvor hønsene går, idet jeg tænker at græsset for super indhold af mineraler og det samme gør deres æg.

Tak for at fantastisk, unikt produkt som jeg føler vil frembringe sunde og næringsrige fødevarer til alle der bruger det.

Roger Sanders
Leicestershire Stockist

Vidnesbyrd

Bedre biodynamiske grøntsager
...

Læs mere

Forsøg med og uden Rockdust
Vi bliver lige begejstrede hver gang vi laver et forsøg med SEER Rockdust. Denne gang med tallerkensmækkere.Fø...

Læs mere

Bedste majroer og gulerødder nogensinde
Jeg prøvede SEER Rockdust i år for første...

Læs mere

Anbefaling og invitation
Jeg først blev opmærksom på SEER Rockdust da jeg i sommeren 2008 læ...

Læs mere
Se flere vidnesbyrd her