Vidnesbyrd om Rockdust

Bedre biodynamiske grøntsager

I vores egen køkkenhave spredte vi Rockdust ud i maj måned, 1 kg. pr. m2.Det har givet rigtig gode resultater.Vores bønner, squash, grønkål og rodfrugter er større end tidligere år. De har en super god smag og konsistens, selvom de er

Læs mere

Forsøg med og uden Rockdust

Vi bliver lige begejstrede hver gang vi laver et forsøg med SEER Rockdust. Denne gang med tallerkensmækkere.Først såede vi ni frø i hver to plastpotter med ca. 3 liter pottemuld. I den ene potte blandede vi en stor håndfuld rockdust. Kun fire frø spirrede i hver potte og efter ca. tre uger plantede vi dem ud i de to store krukker der ses på billedet. Planterne i krukken til venstre, den med SEER Rockdust, blev ikke blot større, men satte også blomst længe før krukken til venstre.Claus B Hen

Læs mere

Bedste majroer og gulerødder nogensinde

Jeg prøvede SEER Rockdust i år for første gang, og jeg er godt imponeret. Ja, vi har haft en god sommer, men vi har før haft somre som denne, og jeg har aldrig formået at dyrke så sunde, store og velsmagende majroer og gulerødder som i år. Med det sene forår fik jeg ikke sået mine frø før slutningen af ​​april. Jeg har anvendt ca 2 gode håndfulde af S

Læs mere

Anbefaling og invitation

Jeg først blev opmærksom på SEER Rockdust da jeg i sommeren 2008 læste Moira Thomsons 4 siders artikel i magasinet "Star og Furrow ", som jeg modtager som medlem af BiodynamicAgricultural Association . Det syntes at give mening, så jeg bestilte en hel palle og jeg er nu en helhjertet tilhænger.Vores have ligger oppe i ødemarken i Cumbria. Ligesom i SEER Centret, er det et vanskeligt miljø for havearbejde. Lige siden brugen af SEER Rockdust er alt blevet bedre, og jeg har v&

Læs mere

Grøn plæne - uden vanding

 For to år siden strøede jeg  0.5 kg Vulkansk Rockdust  på een kvadrameter af min  græsplæne, som ikke ville  blive grøn om  sommeren.  Sidste år var det område  lige så godt, om ikke  bedre,  end resten af  plænen. Så  samme år gav  jeg hele  plænen 1 kg pr.  kvadrat-  meter. I

Læs mere

Det stof er magisk

Jeg ved ikke hvordan det fungerer, men det får ting til at vokse. Det er simpelthen utroligt. Jeg brugte det til mine kålplanter og jeg kunne ikke tro det, men de fik dobbelt størrelse i løbet af en uge.Og lad mig vise dig mine Gladioli. Keith Brand, Vinder af 'Best Gladioli Exhibit' på Dundee Flower and Food Festival 2011

Læs mere

To års resultater

 Ikke så meget resultat det  første år, men anden og      tredje  år -  WOW. Dette  kålhoved vejede 4,3 kg.      De roser der fik SEER  Rockdust var flotte i  modsætning  til roserne der  ikke fik SEER  Rockdust,  som  var ranglede, havde  færre  blomster og

Læs mere

Prøv det – det er godt

Efter to år med dårlig høst og efter en leverance i foråret af Vulkansk Rockdust, tror jeg at vi alle havde et godt år med frugt og grønt her i vores kolonihaver. Nogle ville vente med at bruge det til om efteråret, men fem af os strøede det på med det samme, blandede det med det øverste lag jord. Både omkring eksisterende planter og ved nyplantning. Jeg fik den bedste høst nogensinde. Kål og salater var kraftige og smagfulde. Vi har bestilt mere Vulkansk Rockdust og de der ville vente glæ

Læs mere

Køkkenhavens redning

Jeg flyttede til Crathie i Aberdineshire og den 2000m2 have havde ikke tidligere været dyrket så jeg blandede med tilfredshed jorden i køkkenhaven med gylle. Efter 2-3 år med dårligt resultat tilførte jeg kalk, og andre mineraler, mere dyregødning og flydende gødning, men stadig uden succes. Jeg havde tidligere læst om SEER Rockdust, så det købte jeg og gik i gang igen. Resultatet var utroligt og jeg er sikker på at det skyldtes SEER Rockdust. Det følgende år så jeg yde

Læs mere

Bedre måling med refraktometer

Efter at måtte erkende at min jord manglede mineraler og spormineraler, fandt jeg SEER Rockdust på Internettet. Jeg tester normalt min frugt og mine grønsager med et Refractometer, som måler sukkerindholdet efter BRIX skalaen. ('Manden fra Del Monde' bruger en for at se om hans frugt er moden.) Grundlægende viser et højt sukkerindhold også et højt mineralindhold og man kan ikke få et højt sukkerindhold uden et højt mineralindhold. Jeg var chokeret over hvor lavt sukkerindholdet var på et diagram over næringsrige frugt og grøntsager og konkluderede at jorden manglede noget. Vi bruger a

Læs mere

Bedre vækst - Større rodnet

 For at se om Rockdust virkelig gør en forskel forspirede jeg nogle cocktail tomater i almindelig økologisk pottemuld. Potten til venstre er med Rockdust svarende til ca. 1,5-2 kg pr. m2. Potten til højre er uden Rockdust.    Her ses resultatet efter et par måneder.     Og her ses rodnettet; til venstre med Rock

Læs mere

Hotellets drømme køkkengave

På grund af vejret og mangel på tid fik jeg ikke tilplantet mine højbede før i starten af juli og jeg regnede med at være for sent på den. Men jeg er imidlertid begejstret over at kunne fortælle at det der skete ikke er mindre end fænomenalt – takket være SEER Rockdust: Utrolig hurtig vækst af urter, salat, porrer og courgetter. Det meste var klar til høst få uger efter udplantning og jeg fik dobbelt høst af mine jordbær. Ingen ukrudt overhovedet.

Læs mere

Vidnesbyrd

Bedre biodynamiske grøntsager
...

Læs mere

Forsøg med og uden Rockdust
Vi bliver lige begejstrede hver gang vi laver et forsøg med SEER Rockdust. Denne gang med tallerkensmækkere.Fø...

Læs mere

Bedste majroer og gulerødder nogensinde
Jeg prøvede SEER Rockdust i år for første...

Læs mere

Anbefaling og invitation
Jeg først blev opmærksom på SEER Rockdust da jeg i sommeren 2008 læ...

Læs mere
Se flere vidnesbyrd her